Skog og hage

Vi over 50 års fartstid som fagforhandler. Dette nyter du som kunde godt av, enten du er proff eller hobbybruker! Hos oss får du blant gressklippere, robotklippere, traktorklippere, motorsager, gresstrimmere og andre skog- og hageprodukter.

I butikken finner du også et stort utvalg verneutstyr, hansker, miljøbensin, sagkjeder og annet tilbehør. Her finner du også de fleste modeller utstilt. Kom innom en tur, så hjelper vi med å finne riktig maskin for deg.

Robotklippere

Med en robotgressklipper kan du få en frodig, grønn plen uten å måtte bruke tid på gressklipping. Dette er batteridrevne gressklippere som slår gresset på egenhånd. Vi leverer robotklippere fra Husqvarna og Honda.

Gressklippere

En gressklipper er ikke bare en gressklipper. Vi har et stort utvalg klippere med funksjonalitet som trinnløs fremdrift, bioklipp, knivstopp og elektrisk start, for å nevne noe. Kom innom en tur, så hjelper vi deg å finne en modell som passer dine behov. Vi har klippere fra Honda, Jonsered og Klippo.

Motorsager

Våre sager har den mest avanserte motorsagteknologien, uten at det går på bekostning av brukervennligheten. Vi har sager fra Jonsered og Husqvarna til fritidsbruk, vedkapping og for skogsarbeideren.

Traktorklippere og frontridere

En sitteklipper er det beste valget for store hager! Vi har både traktorklippere og frontridere fra Jonsered og Husqvarna.

Trimmere og ryddere

Gresstrimmere og kantklippere kommer i mange varianter, fra enkle gresstrimmere til avanserte ryddesager. Vi hjelper å finne en maskin som passer perfekt til dine behov. Vi har trimmere fra Honda, Jonsered og Husqvarna.

Aggregater

Hondas aggregater er konstruert for å være en pålitelige kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret, løser de oppgavene med betryggende letthet og effektivitet.

Snøfresere

Vi tar snøfresing på alvor! Hos oss får du kvalitetsfresere fra Honda og Jonsered, som holder år etter år. Modellene kommer i ulike størrelser, med hjul eller belte. Du kan være trygg på at du alltid vil få tak i slitedeler hos oss.